Cikampék Barat, Cikampék, Karawang

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Cikampék Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanCikampék

Cikampék Barat nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikampék, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg