Cikampék Selatan, Cikampék, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cikampék Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanCikampék

Cikampék Selatan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikampék, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg