Cikangkaréng, Cibinong, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cikangkaréng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCibinong

Cikangkaréng nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibinong, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg