Cikaobandung, Jatiluhur, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cikaobandung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanJatiluhur
Pamaréntahan
 • Nami KuwuSaeful hidayat

Cikaobandung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatiluhur, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg