Lompat ke isi

Cikaobandung, Jatiluhur, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Cikaobandung
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Cikaobandung
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanJatiluhur
Pamaréntahan
 • Nami KuwuSaeful hidayat

Cikaobandung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatiluhur, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.