Cikaobandung, Jatiluhur, Purwakarta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cikaobandung
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Purwakarta
Kacamatan Jatiluhur
Pamaréntahan
 • Nami Kuwu Saeful hidayat

Cikaobandung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatiluhur, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg