Cikarang, Cidolog, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cikarang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCidolog

Cikarang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cidolog, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.