Cikaso, Banjaranyar, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cikaso
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Banjaranyar

Cikaso nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjaranyar, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.





Gnome-home.svg