Lompat ke isi

Cikaso, Kramat Mulya, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Cikaso
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Cikaso
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanKramat Mulya
Pamaréntahan
 • Nami KuwuH. Jabidi, SE

Cikaso nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kramat Mulya, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Di béh kulon wawatesan jeung Désa Karamat Mulya, béh kaler jeung Désa Karang Mangu, béh wetan jeung Désa Bojong, sedengkeun béh kidulna jeung Ciloa.

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]