Cikembar, Cikembar, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cikembar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCikembar

Cikembar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikembar, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.