Cikembulan, Sidamulih, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cikembulan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanSidamulih

Cikembulan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sidamulih, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg