Cikijing, Cikijing, Majalengka

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Cikijing
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanCikijing

Cikijing nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikijing, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg