Cikiray, Cikidang, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cikiray
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCikidang

Cikiray nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikidang, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg