Cikolé, Cikolé, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Cikolé
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaSukabumi
KacamatanCikolé

Cikolé nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cikolé, Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg