Cikondang, Cingambul, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cikondang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Cingambul

Cikondang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cingambul, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg