Cikujang, Gunung Guruh, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cikujang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanGunung Guruh

Cikujang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gunung Guruh, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg