Cikunir, Singaparna, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cikunir
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Tasikmalaya
Kacamatan Singaparna

Cikunir nyaéta salasahiji désa di kacamatan Singaparna, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg