Cikupa, Kawali, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cikupa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanKawali

Cikupa nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kawali, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg