Cikutra, Cibeunying Kidul, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Cikutra
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanCibeunying Kidul

Cikutra nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cibeunying Kidul, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Kalurahan Cikutra mangrupa daerah pendidikan, sabab di kalurahan Cikutra loba paguron luhur, diantawisna Institut Teknologi Nasional (Itenas)

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]



Gnome-home.svg