Cilamaya Girang, Blanakan, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cilamaya Girang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanBlanakan

Cilamaya Girang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Blanakan, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg