Cilamaya Girang, Blanakan, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cilamaya Girang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Blanakan

Cilamaya Girang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Blanakan, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg