Cilandak, Cibatu, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cilandak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanCibatu

Cilandak nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibatu, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.