Ciledug Lor, Ciledug, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ciledug Lor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCiledug

Ciledug Lor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciledug, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg