Cileungsi Kidul, Cileungsi, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cileungsi Kidul
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Cileungsi

Cileungsi Kidul nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cileungsi, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg