Ciluluk, Cikancung, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ciluluk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCikancung

Ciluluk nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikancung, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg