Cimahi, Cicantayan, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cimahi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCicantayan

Cimahi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cicantayan, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg