Cimahpar, Bogor Utara, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cimahpar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBogor
KacamatanBogor Utara

Cimahpar nyaéta salasahiji désa di kacamatan Bogor Utara, Kota Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.