Cimanggu, Cikembar, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cimanggu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCikembar

Cimanggu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikembar, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Salah sahiji wates Désa Cimanggu nyaéta solokan Cicatih nu tos teu bireuk deui kanggo anu biasa wisata arum jeram.

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]


Sampeu

Pakebonan[édit | édit sumber]

Dominasi ti Désa Cimanggu sapertos désa nu sanes di Kacamatan Cikembar nyaéta perkebunan karét.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]



Gnome-home.svg