Cimanggu, Cimanggu, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cimanggu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanCimanggu

Cimanggu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimanggu, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg