Cimanggu, Cimanggu, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cimanggu
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Cimanggu

Cimanggu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimanggu, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg