Cimanuk, Cikalong, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cimanuk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanCikalong

Cimanuk nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikalong, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.