Cimara, Cibeureum, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cimara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCibeureum

Cimara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibeureum, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg