Cimaskara, Cibinong, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cimaskara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCibinong

Cimaskara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibinong, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg