Cimayasari, Cipeundeuy, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cimayasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanCipeundeuy

Cimayasari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cipeundeuy, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.