Cimeuhmal, Tanjung Siang, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cimeuhmal
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanTanjung Siang
Ramatlokahttp://cimeuhmal.com

Cimeuhmal nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanjung Siang, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg