Cinagara, Lebakwangi, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cinagara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanLebakwangi

Cinagara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lebakwangi, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg