Cintalanggeng, Tegalwaru, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cintalanggeng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanTegalwaru
Pamaréntahan
 • Nami KuwuEmuh

Cintalanggeng nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tegalwaru, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.