Lompat ke isi

Cintanagara, Cigedug, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Cintanagara
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Cintanagara
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCigedug

Cintanagara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cigedug, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]