Lompat ke isi

Cintarakyat, Samarang, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Cintarakyat
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Cintarakyat
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanSamarang

Cintarakyat nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Samarang, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar

[édit | édit sumber]