Cintaratu, Lakbok, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cintaratu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanLakbok

Cintaratu nyaéta salasahiji désa di kacamatan Lakbok, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg