Cintaratu, Lakbok, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cintaratu
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Lakbok

Cintaratu nyaéta salasahiji désa di kacamatan Lakbok, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg