Cipamingkis, Cidolog, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cipamingkis
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCidolog

Cipamingkis nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cidolog, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.