Cipanas, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cipanas

Peta lokasi Kacamatan Cipanas
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Cianjur
Camat Damanhuri, S.Ip
Lega 67,27 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 108.717 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - 1576 jiwa/km²
Kalurahan/désa 7


Cipanas nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Wates Tempat
Kalér Kabupatén Bogor
Kidul Kacamatan Pacét
Wétan Kacamatan Sukaresmi jeung pacét
Kulon Kacamatan Cisarua

Geografis[édit | édit sumber]

Lega Jumlah Pangeusi Kaluhuran kamiringan
58,03 km² 91.405 Jalma 1.080 - 2.962 meter dpl 3 - 40 %

[1]

Administratif[édit | édit sumber]

  1. Kelurahan/Désa Batulawang (Kodepos : 43253)[2]
  2. Kelurahan/Désa Ciloto (Kodepos : 43253)[2]
  3. Kelurahan/Désa Cimacan (Kodepos : 43253)[2]
  4. Kelurahan/Désa Cipanas (Kodepos : 43253)[2]
  5. Kelurahan/Désa Palasari (Kodepos : 43253)[2]
  6. Kelurahan/Désa Sindangjaya (Kodepos : 43253)[2]
  7. Kelurahan/Désa Sindanglaya (Kodepos : 43253)[2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Situs Resmi Kabupaten Cianjur diakses 2 Agustus 2015
  2. a b c d e f g (id)Kecamaran Cipanas diakses 2 Agustus 2015


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

Lambang Cianjur.jpg

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang



Nuvola filesystems folder home.png