Lompat ke isi

Cipanas, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Cipanas
Peta
Peta lokasi Kacamatan Cipanas
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega67,27 kilométer pasagi
Pangeusi108.717 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- 1576 jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.28
Désa/kalurahan7

Cipanas nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Wates Tempat
Kalér Kabupatén Bogor
Kidul Kacamatan Pacét
Wétan Kacamatan Sukaresmi jeung pacét
Kulon Kacamatan Cisarua

Geografis[édit | édit sumber]

Lega Jumlah Pangeusi Kaluhuran kamiringan
58,03 km² 91.405 Jalma 1.080 - 2.962 meter dpl 3 - 40 %

[1]

Administratif[édit | édit sumber]

  1. Kelurahan/Désa Batulawang (Kodepos : 43253)[2]
  2. Kelurahan/Désa Ciloto (Kodepos : 43253)[2]
  3. Kelurahan/Désa Cimacan (Kodepos : 43253)[2]
  4. Kelurahan/Désa Cipanas (Kodepos : 43253)[2]
  5. Kelurahan/Désa Palasari (Kodepos : 43253)[2]
  6. Kelurahan/Désa Sindangjaya (Kodepos : 43253)[2]
  7. Kelurahan/Désa Sindanglaya (Kodepos : 43253)[2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Situs Resmi Kabupaten Cianjur Archived 2014-02-01 di Wayback Machine diakses 2 Agustus 2015
  2. a b c d e f g (id)Kecamaran Cipanas diakses 2 Agustus 2015