Cipanas, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cipanas
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega67,27 Kilométer pasagi
Pangeusi108.717 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- 1576 jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.28
Désa/kalurahan7

Cipanas nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Wates Tempat
Kalér Kabupatén Bogor
Kidul Kacamatan Pacét
Wétan Kacamatan Sukaresmi jeung pacét
Kulon Kacamatan Cisarua

Geografis[édit | édit sumber]

Lega Jumlah Pangeusi Kaluhuran kamiringan
58,03 km² 91.405 Jalma 1.080 - 2.962 meter dpl 3 - 40 %

[1]

Administratif[édit | édit sumber]

  1. Kelurahan/Désa Batulawang (Kodepos : 43253)[2]
  2. Kelurahan/Désa Ciloto (Kodepos : 43253)[2]
  3. Kelurahan/Désa Cimacan (Kodepos : 43253)[2]
  4. Kelurahan/Désa Cipanas (Kodepos : 43253)[2]
  5. Kelurahan/Désa Palasari (Kodepos : 43253)[2]
  6. Kelurahan/Désa Sindangjaya (Kodepos : 43253)[2]
  7. Kelurahan/Désa Sindanglaya (Kodepos : 43253)[2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Situs Resmi Kabupaten Cianjur diakses 2 Agustus 2015
  2. a b c d e f g (id)Kecamaran Cipanas diakses 2 Agustus 2015