Cipanas, Cipanas, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cipanas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCipanas
Pamaréntahan
 • Nami KuwuH. Ayi Hidayat

Cipanas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipanas, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.