Cipancar, Sagalahérang, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Désa  Cipancar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanSagalahérang

Cipancar nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sagalahérang, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg