Cipanjalu, Ciléngkrang, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cipanjalu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCiléngkrang

Cipanjalu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciléngkrang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg