Ciparay, Cidolog, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ciparay
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCidolog

Ciparay nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cidolog, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg