Ciparigi, Sukadana, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ciparigi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanSukadana

Ciparigi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukadana, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg