Cipayung, Cipayung, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Cipayung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaDépok
KacamatanCipayung

Cipayung nyaéta salah sahiji kalurahan di Kacamatan Cipayung, Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.