Cipedes, Cipedes, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Cipedes
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Tasikmalaya
Kacamatan Cipedes

Cipedes nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Cipedes, Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg