Cipedes, Sukajadi, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Cipedes
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanSukajadi

Cipedes nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Sukajadi, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.