Lompat ke isi

Cipeundeuy, Bojong, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Cipeundeuy
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Cipeundeuy
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanBojong

Cipeundeuy nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bojong, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.