Cipeuyeum, Ciranjang, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cipeuyeum
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCiranjang

Cipeuyeum nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciranjang, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg