Ciranjang, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ciranjang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega34,81 Kilométer pasagi
Pangeusi77.865 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.05
Désa/kalurahan9

Ciranjang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Kalér Kacamatan Mandé
Kidul Kacamatan Haurwangi
Wétan Kacamatan Cipatat jeung Haurwangi
Kulon Kacamatan Sukaluyu

[1]

Administratif[édit | édit sumber]

  1. Kelurahan/Désa Cibiuk (Kodepos : 43282)[2]
  2. Kelurahan/Désa Ciranjang (Kodepos : 43282)[2]
  3. Kelurahan/Désa Gunungsari (Kodepos : 43282)[2]
  4. Kelurahan/Désa Karangwangi (Kodepos : 43282)[2]
  5. Kelurahan/Désa Kertajaya (Kodepos : 43282)[2]
  6. Kelurahan/Désa Mekargalih (Kodepos : 43282)[2]
  7. Kelurahan/Désa Nanggalamekar (Kodepos : 43282)[2]
  8. Kelurahan/Désa Sindangjaya (Kodepos : 43282)[2]
  9. Kelurahan/Désa Sindangsari (Kodepos : 43282)[2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. Wikipedia Bahasa Indonesia
  2. a b c d e f g h i (id)Ciranjang diakses 1 Agustus 2015