Ciranjang, Cianjur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Ciranjang

Peta lokasi Kacamatan Ciranjang
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Cianjur
Camat
Lega 34,81 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 77.865 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 9


Ciranjang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Kalér Kacamatan Mandé
Kidul Kacamatan Haurwangi
Wétan Kacamatan Cipatat jeung Haurwangi
Kulon Kacamatan Sukaluyu

[1]

Administratif[édit | édit sumber]

  1. Kelurahan/Désa Cibiuk (Kodepos : 43282)[2]
  2. Kelurahan/Désa Ciranjang (Kodepos : 43282)[2]
  3. Kelurahan/Désa Gunungsari (Kodepos : 43282)[2]
  4. Kelurahan/Désa Karangwangi (Kodepos : 43282)[2]
  5. Kelurahan/Désa Kertajaya (Kodepos : 43282)[2]
  6. Kelurahan/Désa Mekargalih (Kodepos : 43282)[2]
  7. Kelurahan/Désa Nanggalamekar (Kodepos : 43282)[2]
  8. Kelurahan/Désa Sindangjaya (Kodepos : 43282)[2]
  9. Kelurahan/Désa Sindangsari (Kodepos : 43282)[2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. Wikipedia Bahasa Indonesia
  2. a b c d e f g h i (id)Ciranjang diakses 1 Agustus 2015


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

Lambang Cianjur.jpg

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang



Nuvola filesystems folder home.png