Cipocok Jaya, Sérang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cipocok Jaya
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KotaSérang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri36.73.05
Désa/kalurahan-

Cipocok Jaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.

Citakan:Cipocok Jaya, Sérang