Cipocok Jaya, Sérang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Cipocok Jaya
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Banten
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Cipocok Jaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.


 

Kota Sérang, Banten

Kacamatan: Cipocok Jaya | Curug | Kasemen | Sérang | Taktakan | Walantaka

Citakan:Cipocok Jaya, Sérang


Nuvola filesystems folder home.png